Connect with us

What's with the 'Ads By Google' all the time now?

Discussion in 'Off-Topic Members Lounge' started by shrtrnd, Nov 26, 2012.

Scroll to continue with content
  1. shrtrnd

    shrtrnd

    3,781
    499
    Jan 15, 2010
    Is it my computer not blocking spam, or are we now infiltrated by Google?
     
  2. KJ6EAD

    KJ6EAD

    1,114
    158
    Aug 13, 2011
    I'm using an android phone and see no ads. Maybe it's a browser dependent situation.
     
  3. shrtrnd

    shrtrnd

    3,781
    499
    Jan 15, 2010
    OK, I'll check into this.
    All of the sudden, I'm getting Google ads for electronic distributors up the ying-yang.
    They show-up in between most every post I read now.
    Thanks for the report.
     
  4. donkey

    donkey

    1,289
    56
    Feb 26, 2011
    I had this issue too for a while. since the reinstall on my compno issues. the worst part was certain words had "links" in them. they took me to some very unsavoury sites.
     
  5. Ian

    Ian Administrator

    1,487
    435
    Aug 23, 2006
    There shouldn't be any advertising on the site for members - I've checked the coding and everything looks ok at this end. It may be worth running a malware scan to double check for an infection. I know that some malware apps can inject advertising in to pages.
     
  6. shrtrnd

    shrtrnd

    3,781
    499
    Jan 15, 2010
    Thanks, will do.
    Glad to know it's my computer, and not something that happened to the site.
     
  7. CocaCola

    CocaCola

    3,635
    5
    Apr 7, 2012
    Do a scan with http://www.malwarebytes.org/ and see if you have a browser hijacker...

    Next dump your cookies for this site and log back in afterwards you might have a corrupt cookie that is confusing the forum and making it think you are a guest...
     
  8. GreenGiant

    GreenGiant

    842
    6
    Feb 9, 2012
    I had this issue for like a day, only on my work computer (I use Chrome on there and FF at home) but once I restarted my computer it fixed it, not sure if it was cookies or what, I know my work has a weird cookie policy set up on the laptops
     
  9. shrtrnd

    shrtrnd

    3,781
    499
    Jan 15, 2010
    Hmmm, didn't get a chance to do anything. Like GreenGiant, went home and had
    no problems on home computer, only had the problem on the work computer.
    Came in today, and the 'Ads By Google' problem is gone. Looks like some kind of
    intermittent issue with commercial company software that occasionally doesn't block
    things like that Google Ad problem.
    Thanks for all the advice, good to know if I encounter this at home.
     
Ask a Question
Want to reply to this thread or ask your own question?
You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Electronics Point Logo
Continue to site
Quote of the day

-