Connect with us

Unknown circuit node error

Discussion in 'Power Electronics' started by rashan, Oct 6, 2018.

Scroll to continue with content
  1. rashan

    rashan

    1
    0
    Oct 6, 2018
    Hi everyone. I am trying to generate a pwm signal using a behavioral source inside a block. I have everything working except when i run the simulation it shows the following error message.
    'X1:b6: Unknown circuit : "nc_01" requested in behavioral source"
    I dont know what it means. Can anyone help me resolve this issue?
     

    Attached Files:

  2. Nisar-von-Voltenbräackter

    Nisar-von-Voltenbräackter

    36
    3
    May 23, 2018
    Ah, it means you use SPICE. And I know only that it does simulations of circuit performances that you program yourself.

    I'd hazard a guess that you haven't formalized linking something of declared identity to something it need be hooked up to, based solely on my sense of what it means to code.

    AllAboutCircuits has a number of SPICE simulations and a forum, too. Maybe they could help.
     
    Last edited: Oct 7, 2018
  3. Harald Kapp

    Harald Kapp Moderator Moderator

    10,025
    2,138
    Nov 17, 2011
    The error message alone is not very helpful.
    LTSPICE is complaining about an internal node in a subcircuit X1. What is X1 meant to model?
    Show us your circuit and upload the .ASC file for inspection, please.
     
Ask a Question
Want to reply to this thread or ask your own question?
You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Electronics Point Logo
Continue to site
Quote of the day

-