Connect with us

TV panasonic prism w1f (chassis alpha2)

Discussion in 'Electronic Repair' started by duncan idaho, Feb 22, 2004.

Scroll to continue with content
  1. duncan idaho

    duncan idaho Guest

    Hi,

    I turn on my TV panasonic prism w1f (chassis alpha2)band get a squeek
    sound(sounds like an electric razor sound). but nothing comes on.
    The channel number shows on the unit but no picture. I can still
    change channels with the remote but there is no picture or sound.

    Any help would be grateful!

    Thanks !
     
    dart_wind05 likes this.
  2. Jerry G.

    Jerry G. Guest

    This may be a failure in the main power supply, or in the secondary supply
    driven by the HV section. It can also be that there is a short in an area
    that is pulling down the supply. In these sets it is common to have
    capacitors that go high in ESR or going shorted, causing these types of
    faults as well.

    --

    Greetings,

    Jerry Greenberg GLG Technologies GLG
    =========================================
    WebPage http://www.zoom-one.com
    Electronics http://www.zoom-one.com/electron.htm
    =========================================


    Hi,

    I turn on my TV panasonic prism w1f (chassis alpha2)band get a squeek
    sound(sounds like an electric razor sound). but nothing comes on.
    The channel number shows on the unit but no picture. I can still
    change channels with the remote but there is no picture or sound.

    Any help would be grateful!

    Thanks !
     
    dart_wind05 likes this.
Ask a Question
Want to reply to this thread or ask your own question?
You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Electronics Point Logo
Continue to site
Quote of the day

-