Connect with us

Sony Television Question

Discussion in 'Electronic Repair' started by Ed Wojciechowski, Dec 16, 2005.

Scroll to continue with content
  1. I have a 36" Sony, unsure of the model number right now, bought it early
    '00, what's happening is when you turn it on, the picture either comes on
    or there is nothing at all, you do get sound. Also, if the picture does
    come on, it will crawl up the screen and then goes off, meaning the
    picture. One more thing, when it does crawl up the screen the channel
    number gets reversed if you punch in a number. What could be wrong? Thanks
    in advance!
     
  2. Without more specifics like model/chassis number, here's a generic
    possibility.
    I think it might be a fault in the vertical circuit. Look for bad
    capacitors and/or loose connections there.
     
  3. I'm DIY can of guy, can you give me a location for looking for loose
    connections?

    --On Friday, December 16, 2005 4:10 PM +0000 Jumpster Jiver
     
  4. kip

    kip Guest

    You want me to come and fix it for ya...?
    Yikes get the Mag Glass out and go looking.
     
  5. James Sweet

    James Sweet Guest

    Nobody can tell you this without a magical crystal ball. Open it up,
    turn the power on, and start poking around with an insulated stick.
     
  6. Art

    Art Guest

    Sounds faintly like a probable vertical circuit problem including filter
    caps and output ic. Guessing that the inverted display is foldover at the
    top of the raster?? Very probably you will require the service of a good
    SONY technicnal to repair the item, or at least a service shop that does a
    lot of Sony service work. Give them a call and pay the bill.
     
Ask a Question
Want to reply to this thread or ask your own question?
You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Electronics Point Logo
Continue to site
Quote of the day

-