Connect with us

Sony Multiscan 17se video problems

Discussion in 'Electronic Repair' started by SirOliver, Oct 2, 2003.

Scroll to continue with content
  1. SirOliver

    SirOliver Guest

    I got 17se multiscan and it picture is to bright (blue color blurred)
    and its pulsating every 1 sec.after a while good picture comes on and
    stays for a while and then it switches back to blue. Good picture
    stays for long time when it comes back. Maybe power supply??? I
    unplugged the different color cables on the back and it does change
    picture it's almost good when blue is unplugged.

    Changing cable did not help

    THANKS IN ADVANCE
     
  2. Jerry G.

    Jerry G. Guest

    You must first verify if the main supply in the set is working correctly at
    all its outputs. Then verify the video signals along their respective
    paths, and bias voltages up to the CRT elements. This should give some
    indication to where the fault is.

    --

    Greetings,

    Jerry Greenberg GLG Technologies GLG
    =========================================
    WebPage http://www.zoom-one.com
    Electronics http://www.zoom-one.com/electron.htm
    Instruments http://www.zoom-one.com/glgtech.htm
    =========================================


    I got 17se multiscan and it picture is to bright (blue color blurred)
    and its pulsating every 1 sec.after a while good picture comes on and
    stays for a while and then it switches back to blue. Good picture
    stays for long time when it comes back. Maybe power supply??? I
    unplugged the different color cables on the back and it does change
    picture it's almost good when blue is unplugged.

    Changing cable did not help

    THANKS IN ADVANCE
     
Ask a Question
Want to reply to this thread or ask your own question?
You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Electronics Point Logo
Continue to site
Quote of the day

-