Connect with us

Panasonic TV has sound, no picture

Discussion in 'Electronic Repair' started by John, Nov 17, 2004.

Scroll to continue with content
  1. John

    John Guest

    I have a Panasonic 20" CT2006se TV that has a strange problem. When
    it is turned on picture and sound are fine. After 5-7 seconds the
    picture goes blank, sound still works. Anytime I change channel,
    change sound, or any other button on the remote or front panel
    buttons, the picture comes back for 5-7 seconds and then disappears.

    When I push the "Setup" button to change settings, the picture stays
    on as long as the Setup Overlay is on the screen. All Picture,
    Timer,Setup settings are fine, the "V chip" function is off. If this
    was a computer, I would say it it a BIOS corruption issue. Is it
    possible that the Setup function (which is Firmware) can be reset or
    reprogrammed?

    Thanks for all info,
    John
     
  2. The micro is bad. Try unsoldering pin 33 and see if it stays on.


    --
    ==========================
    Jeff Stielau
    Shoreline Electronics Repair
    344 East Main Street
    Clinton,CT 06413
    860-399-1861
    860-664-3535 (fax)

    ========================
    "If you push something hard enough it will fall over."
    Fudd's First Law of Opposition - Sir Sidney Fudd
     
Ask a Question
Want to reply to this thread or ask your own question?
You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Electronics Point Logo
Continue to site
Quote of the day

-