Connect with us

Gate Remote not working

Discussion in 'Troubleshooting and Repair' started by Rickedafied, Sep 14, 2014.

Scroll to continue with content
  1. Rickedafied

    Rickedafied

    126
    0
    Aug 3, 2014
    Brand "All access-8 on the left, and Brand "Linear" on the right. A friend gave me the one the right and I set the code on the dip switch. I tried it standing next to the gate, but its not working. It has a new battery and the led is working. I realize it has more components than the one I have on the left, but it looks almost the same, shouldn't it work?
     

    Attached Files:

  2. (*steve*)

    (*steve*) ¡sǝpodᴉʇuɐ ǝɥʇ ɹɐǝɥd Moderator

    25,418
    2,788
    Jan 21, 2010
    Apart from simple things like the switches may be read left to right instead of right to left and either way may be "on" (giving you 4 simple possibilities to try for combinations), the other possibilities include that it's a different frequency or an entirely different encoding method and thus not compatible.

    I'd try the simple stuff first.
     
  3. Rickedafied

    Rickedafied

    126
    0
    Aug 3, 2014
    Seems to be working now after trying it different ways and then going back to the original code. Maybe the switches are dirty inside or something. Thanks!
     
Ask a Question
Want to reply to this thread or ask your own question?
You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Electronics Point Logo
Continue to site
Quote of the day

-