Connect with us

BOSE

Discussion in 'Electronic Repair' started by jim, Dec 25, 2006.

Scroll to continue with content
  1. jim

    jim Guest

    needing a fix for bose wave radio awr1-1w
    dead display , unit will not turn on ....... it has the voltages at the
    regulator .. thanks in advance for any help ......... Jim
    just a note . the display icons ALL lit up before failure
     
  2. Arfa Daily

    Arfa Daily Guest

    I've got the service manual, but you'll have to bear with me until after
    Xmas. Just as a matter of interest, I do work for a Bose service agent, and
    have done LOTS of these, but the symptoms you describe are not any that I
    have ever had. It sounds a bit system control micro-ish, but may not be. If
    you would like me to scan the relevant manual bits, mail me off-group, so I
    remember. Spares may turn out to be an issue, because they are *very* anal
    about who they will supply.

    Arfa
     
  3. Look for a bad 1 ohm flameproof resistor in the power supply, near a TO-220
    package regulator IIRC, around the middle area of the main board.

    MarkZ .
     
  4. Nate Scharff

    Nate Scharff Guest

    I think it needs a new 9 volt backup battery.
     
  5. PhattyMo

    PhattyMo Guest


    Now it's a _really_really_ overpriced piece of garbage.
     
  6. ChinaKid

    ChinaKid

    3
    0
    Aug 7, 2009
    Wish to know if looking at Amplifier IC

    Hi Arfa,
    Am I looking at the right direction? My Bose Waveradio do not have sound.. I checked fuse, transformer, 7812 IC, most of the electrolytic capacitors, 10000uF cap - all OK.
    Input to the Amplifier IC is 13.5V to pin 3 and 13 - OK.
     
Ask a Question
Want to reply to this thread or ask your own question?
You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Electronics Point Logo
Continue to site
Quote of the day

-